сите категории

Еднократен давател на професионални услуги на EMS:

Распоред на ПХБ, производство на ПХБ, ПХБА, набавка на делови за компоненти

Ние можеме да ги задоволиме вашите потреби

Брза реализација на единствените барања на клиентите, од производство до транспорт.
Секогаш сме го спроведувале принципот на надмоќ на клиентите.

Ми треба помош

За Големата ПХБ

ОДЛИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПХБ, ООД. е основана во јуни, 2008 година и е претпријатие за висока технологија посветено на развој, дизајн и производство на прецизни еднострани, двострани и повеќеслојни ПХБ и флексибилни ПХБ, Крути флекс ПХБ, ПХБ со висока фреквенција, дебелина Бакарна ПХБ, ПХБ за керамичка подлога, ПХБ плочи од БТ смола, ПХБ со алуминиумска база, ПЦБ од бакарна основа. Фабриката зафаќа површина од 8,000 квадратни метри и произведува 26,000 квадратни метри штици месечно.

Главните производи се: повеќеслојна плоча, плоча со висока фреквенција, ПХБ со алуминиумско јадро, плоча од дебела бакарна фолија, тешка бакарна ПХБ, цврста флексибилна плоча и слепа / закопана преку плоча

Дознајте повеќе +
За Големата ПХБ