сите категории
Профил на компанијата
ДОБАВУВАЧ НА ПХБ

ОДЛИЧНА ПХБ

ОДЛИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПХБ, ООД. е основана во јуни, 2008 година и е претпријатие за висока технологија посветено на развој, дизајн и производство на прецизни еднострани, двострани и повеќеслојни ПХБ и флексибилни ПХБ, Крути флекс ПХБ, ПХБ со висока фреквенција, дебелина Бакарна ПХБ, ПХБ за керамичка подлога, ПХБ плочи од БТ смола, ПХБ со алуминиумска база, ПЦБ од бакарна основа. Фабриката зафаќа површина од 8,000 квадратни метри и произведува 26,000 квадратни метри штици месечно.

Фабриката има поминато многу акредитирани сертификати во аспекти на квалитет, животна средина и безбедност, како што се ISO9001, ISO14001 и UL, а сите производи се во согласност со IPC и RoHS директивите и другите стандарди.

Широко се применуваат во многу полиња со висока технологија, како што се комуникација, компјутерска мрежа, паметен метар и паметен водомер, интернет на нештата и вештачка интелигенција, 5G оптоелектроника комуникација, оптички модул за интерконекција на центарот за податоци, пренос, модули за оптички трансивер, оптички сензор модул за брз пренос на телеком и датаком, уред за убавина, електричен отстранувач на влакна на лицето, алатки за нега на кожа, дигитални производи за осветлување, индустриска контрола, медицинска опрема, системи за мерење и контрола, авијација, воздушна и национална одбрана. Во зависност од професионалните технички таленти, високиот квалитет на производите, специјализираните вештини и внимателните услуги, Фабриката е широко препознаена и високо оценета од клиентите дома и во странство.

ОДЛИЧНА ПХБ

НАШАТА култура

Ние се придржуваме до човечко ориентирана развојна филозофија, придржувајќи се до корпоративната култура на „Постојано подобрување, посветеност на извонредност“.

се придржува до побарувачката на пазарот, зависи од високиот квалитет и ефикасност и се стреми да ги задоволи сите клиенти со своите првокласни производи и услуги преку обемната, блиска и долгорочна соработка.

Нашиот фокус

Нејзините главни производи, како што се повеќеслојна плоча, висока фреквентна плоча, алуминиумско јадро PCB, дебела бакарна фолија плоча, тешка бакарна PCB, цврсто-флексибилна плоча и Blind/закопана преку табла.

Доведе време

Поддржете го напредокот во истражувањето на проектите на клиентите и заштедете го драгоценото време за клиентите.

 • 24час

  Производи за испорака:
  Двострана ПХБ
 • 48час

  Производи за испорака:
  ПХБ со четири слоја
 • 72час

  Производи за испорака:
  Шест и осум слоја ПХБ
 • 120+ час

  Производи за испорака:
  најбрзо со десет слоја или повеќе со висока ПХБ