сите категории
Често поставувани прашања

Кој сме ние

GREATPCB е производител специјализиран за еднострано, двострано и повеќеслојно PCB, производство на FPCB.

Нашите главни производи имаат повеќеслојна PCB, PCB со висока фреквенција, PCB од алуминиумско јадро, дебел бакар, тежок бакар PCB, крута-флексибилна плоча и Blind/закопана преку PCB.