сите категории
Вести
 • Функција и примена на алуминиум нитрид керамичка подлога
  Функција и примена на алуминиум нитрид керамичка подлога

  Керамичка подлога од силициум алуминиум нитрид која има висока топлинска спроводливост, отпорност на среден притисок, висока цврстина на притисок и други супериорни електрични и физички својства, широко користени во комуникациските антени, автомобилската моќност кон...

  Вести | 2022-06-06
 • Фактори кои влијаат на контролата на импедансата на ПХБ
  Фактори кои влијаат на контролата на импедансата на ПХБ

  Во процесот на производство на ПХБ, перформансите на колото обезбедени од плочата на ПХБ мора да бидат способни да направат сигналот во процесот на пренос да не го одразува феноменот, сигналот да остане целосен, да ја намали загубата во преносот, да ја игра улогата на попречено појавување...

  Вести | 2022-06-06
 • Flex-Rigid PCB вовед во производите
  Flex-Rigid PCB вовед во производите

  Цврстиот-флекс ПХБ е еден вид на цврста ПХБ издржливост и еластичност на новата флексибилна ПХБ печатена плоча, во сите типови на ПХБ, тврда и мека комбинација е најотпорна на лошата примена на животната средина, затоа се применува на индустриската контрола, в. ..

  Вести | 2022-06-06
 • Флексибилен ПХБ вовед во производите
  Флексибилен ПХБ вовед во производите

  FPCB се нарекува и флексибилно печатено коло, формирајќи флексибилен PCB и крути PCB квалитети на контраст, во денешниот дизајн на електронски производи, стана доста вообичаена мешана употреба на felx и цврста интероперабилност на еластичност, за ...

  Вести | 2022-06-06
 • Изгледите на пазарот на апликации за 5G
  Изгледите на пазарот на апликации за 5G

  Како петта генерација на мобилна комуникациска мрежа, 5G се смета за технолошки бран кој целосно го менува начинот на кој луѓето комуницираат со сè. Во поврзаните извештаи за технологијата и развојните трендови на 5G мрежата, многу корисници ги...

  Вести | 2022-06-06
 • Преглед на технологијата на печатеното коло со висока прецизност
  Преглед на технологијата на печатеното коло со висока прецизност

  Технологијата на печатено коло е употреба на висока прецизна широчина/проред на фини линии, мали дупки, тесна ширина на прстенот (или без ширина на прстенот) и закопани, слепи дупки и други технологии за да се постигне поголема густина. Точноста се однесува на „малите, малите, ...

  Вести | 2022-06-06